TERRA LEVEL

TERRA LEVEL

Terra Level utvecklar innovativa system för snabb och säker installation av utomhusklinker.

Terra Levels system av plattstöd och distanser är både tidssparande och flexibelt. Det kräver inte något grundarbete och används utan fästmassa eller grus som traditionellt används för utomhusklinker. Stöden kan användas för höjdjustering från 10-520 mm med millimeterjustering för fall och nivåskillnader.

Med smarta plattstöd kan keramiken flyttas ut och ge helt nya möjligheter till att installera en flexibel, kostnadseffektiv och hållbar golvyta med utomhusklinker på terrass, balkong eller andra uteplatser.
 

Resultatet blir en lättskött yta med smart vattenavrinning i springorna mellan plattorna. Mellanrummet under plattorna ger en naturlig ventilation som förebygger frostskador, något som gör att denna typ av installation klarar vilken väderlek som helst. Här finns även möjlighet till t.ex. dold kabeldragning eller dränering.
 

Monteringen kräver inget underarbete, förutom att underlaget är fast, och varken fog eller fästmassa behövs. Plattstödens flexibla höjdjustering gör att dom enkelt kan läggas även vid nivåskillnader, fall eller över hinder och ojämnheter.
 

Plattorna placeras löst på stöden och ligger stabilt av sin egen tyngd. Vid behov kan en specifik platta enkelt lyftas för att komma åt under golvytan.
 

 

Vi vill tipsa om den optimala exponeringen av våra plattstöd för utomhusklinker från Terra Level.
 
Plattstöden
Kombinera plattstöden med en 2 cm tjock platta för att visa:
·         Hur plattan enkelt placeras på plattstöden
·         Hur de olika delarna kombineras ihop för önskad höjd och justering
 
Lägg gärna en av varje del (TL1, TL2, TL3 och TL4) löst i anslutning till exponeringen för att kunderna ska kunna testa och förstå bättre.

Artiklar i varumärke Terra Level
Filter: