Grabo - Revolutionerande plattlyft

 

Grabo - Revolutionerande plattlyft

Med extrem lyftkraft och avancerad teknik har Grabos batteridrivna plattlyftar revolutionerat arbetet för hantverkare och de håller verkligen sitt löfte "Heavy Lifting - Made Easy".

I jämförelse med traditionella plattlyftar ger Grabo maximal arbetseffektivitet, ökad säkerhet och en ergonomisk arbetsställning.

 

 

 

Olika typer av material

Grabos batteridrivna plattlyftar har en gummipackning som sluter tätt mot en mängd olika material som t.ex. kakel, klinker, granitkeramik, natursten och glas, även porösa, strukturerade eller våta ytor.

 

 

 

Stora och tunga plattor

Grabos plattlyftar är optimala vid hantering av otympliga storformatsplattor eller tjocka och tunga utomhusplattor.

 

 


Manuell justering av trycket

På Plattlyft Grabo Plus övervakas vakuumtrycket via en manometer och trycket justeras manuellt med en knapptryckning. Plus levereras i en skyddande praktisk väska som inte tar upp för mycket plats.

 

Smart automatisk återställning av trycket

Med Plattlyft Grabo Pro blir arbetet effektivt och säkert. Den har en smart digital trycksensor och digital display med val av enhet. Och vid förlust av vakuumtrycket startas pumpen automatiskt tills trycknivån har återställts. Pro levereras i en robust och tålig Systainer®.

 

 

Ergonomiska lyft och smidig placering

Med Grabos Lyfthandtag Erguo S1 förenklas både lyft och placering av plattorna samtidigt som arbetsställningen blir mer upprätt och ergonomisk. Handtaget fästs i plattlyftens öglor och vakuumtrycket styrs enkelt med handtagets handbroms.

 

 

Flytta tunga grova stenar med enkelhet

Med en tjockare design gör tillbehöret Grabo RockSeal att plattlyften kan få ytvidhäftning på extremt grova stenytor med så mycket som upp till 10 mm ytprofil.

Maxlast: 80 kg

 

 

För vidhäftning på smala ytor

För de ytor som en standard Grabo Seal är för bred för finns tillbehöret Grabo SlenderSeal. Den är speciellt designad för att skapa ett vakuum på längre och smalare ytor som t.ex. långa plattor, brädor, rör och tillskurna bänkskivor.

Maxlast: 60 kg

Filter: