Grabo - Revolutionerande plattlyft

 

Grabo - Revolutionerande plattlyft

Med extrem lyftkraft och avancerad teknik har Grabos batteridrivna plattlyftar revolutionerat arbetet för hantverkare och de håller verkligen sitt löfte "Heavy Lifting - Made Easy".

I jämförelse med traditionella plattlyftar ger Grabo maximal arbetseffektivitet, ökad säkerhet och en ergonomisk arbetsställning.

 

 

 

Olika typer av material

Grabos batteridrivna plattlyftar har en gummipackning som sluter tätt mot en mängd olika material som t.ex. kakel, klinker, granitkeramik, natursten och glas, även porösa, strukturerade eller våta ytor.

 

 

 

Stora och tunga plattor

Grabos plattlyftar är optimala vid hantering av otympliga storformatsplattor eller tjocka och tunga utomhusplattor.

 

 


Manuell justering av trycket

På Plattlyft Grabo Plus övervakas vakuumtrycket via en manometer och trycket justeras manuellt med en knapptryckning. Plus levereras i en skyddande praktisk väska som inte tar upp för mycket plats.

 

Smart automatisk återställning av trycket

Med Plattlyft Grabo Pro blir arbetet effektivt och säkert. Den har en smart digital trycksensor och digital display med val av enhet. Och vid förlust av vakuumtrycket startas pumpen automatiskt tills trycknivån har återställts. Pro levereras i en robust och tålig Systainer®.

 

 

Ergonomiska lyft och smidig placering

Med Grabos Lyfthandtag Erguo S1 förenklas både lyft och placering av plattorna samtidigt som arbetsställningen blir mer upprätt och ergonomisk. Handtaget fästs i plattlyftens öglor och vakuumtrycket styrs enkelt med handtagets handbroms.

 

Filter:
  Namn
Batteridriven Plattlyft Grabo Plus Batteridriven Plattlyft Grabo Plus
Artikelnr: 881405
Nyhet
brand--931042848 availableinstock
Batteridriven Plattlyft Grabo Pro Batteridriven Plattlyft Grabo Pro
Artikelnr: 881406
Nyhet
brand--931042848 availableinstock
Lyfthandtag Grabo Erguo S1 Lyfthandtag Grabo Erguo S1
Artikelnr: 881407
Nyhet
brand--931042848 availableinstock