Produktnyheter
Nyheter

Plattvibrator – för bättre vidhäftning

Vibration förbättrar plattans vidhäftning »

Bihui LFTBV » är en laddningsbar batteridriven plattvibrator med ställbar frekvens som gör att luften under plattorna vibreras ut och förbättrar vidhäftningen. Den stora sugkoppen fungerar även som plattlyft vilket underlättar både placering och justering av plattorna. Plattvibratorn levereras i en robust förvaringsväska inklusive ett batteri och laddare.


Mer från Bihui!

Sänksåg Bihui C320 »

Komplett sänksåg för kapning av storformatiga plattor. Kan anslutas till dammsugare och vinklas för jollykapning. Styrskenor kopplas ihop och ger en total skärlängd på upp till 3200 mm.

 

Vinkelslip Bihui AG1200 »

Stark vinkelslip med kompakt design. Utrustad både med mjukstart och ställbart varvtal vilket möjliggör bland annat användning tillsammans med polerpads.

 

Diamantklinga Bihui DCBNG 125 »

Turbosegmenterad diamantklinga för våt-/torrkapning av natursten eller granitkeramik med vinkelslip eller sänksåg. Plattorna kapas på kort tid och ger fina skär.

Kaplåda Bihui W500 »

Portabel kaplåda för exakt och dammfri kapning och håltagning. Ovansidan blir en stabil arbetsyta med både längsgående skåra för kapning och hål för håltagning.

 

Publicerad: 2021-11-10