TECDURA – slitstarka självhäftande skyddsmattor

TecDura erbjuder en rad ytskyddslösningar som hjälper till att förhindra skador på färdiga underlag under byggfasen. Deras serie TecDura Stickymat består av slitstarka och självhäftande skyddsmattor. Produkterna är optimala vid långvarig men tillfällig täckning av utsatta ytor under renovering, byggnation och konstruktion. Med rätt produkt från TecDura kan ytan skyddas i upp till 12 månader.

Skyddsmatta TecDura – LD, Light Duty

Art.nr. 776740, 1x10 m
Art.nr. 776761, 1x25 m


En självhäftande, UV-resistent och diffusionsöppen skyddsmatta. Optimal vid långvarig tillfällig täckning där ytan behöver skyddas.

Tillverkad av geotextil. Den släpper ut fukt samtidigt som den är ogenomtränglig för vätskor. Ger ett bra skydd vid inomhusarbete med lite trafik och låg byggaktivitet i upp till 9 månader. TecDura LD ger ett tätt skydd mot underlaget och har bra motståndskraft mot vatten och spill. Ovansida med anti-slip ger en säkrare arbetsmiljö. Lämnar inga rester vid borttagning. Idealisk i senare byggskede, vid behov av skydd mot fottrafik, slitage och spill.

 

Skyddsmatta TecDura – MD, Medium Duty

Art.nr. 776741, 1x10 m
Art.nr. 776762, 1x25 m

En självhäftande och UV-resistent skyddsmatta. Optimal vid långvarig tillfällig täckning där ytan behöver skyddas.

Tillverkad av geotextil. Den är även brand- och röksäker enl LPS1207 standard, halkfri (pendeltestvärde 52 när den är våt), resistent mot mögel och bakterier samt ogenomtränglig för vätskor. Ger ett bra skydd vid inomhusarbete med måttlig trafik och lätt användning av maskiner och ställningar i upp till 9 månader. TecDura LD ger ett tätt skydd mot underlaget och har bra motståndskraft mot vatten och spill. Ovansida med anti-slip ger en säkrare arbetsmiljö. Lämnar inga rester vid borttagning.

 

Skyddsmatta TecDura – HD, High Duty

Art.nr. 776742, 1x10 m
Art.nr. 776763, 1x25 m


En robust självhäftande och UV-resistent skyddsmatta. Optimal vid långvarig tillfällig täckning där ytan behöver skyddas.

Tillverkad av geotextil. Den är även brand- och röksäker enl LPS1207 standard, halkfri (pendeltestvärde 52 när den är våt), resistent mot mögel och bakterier samt ogenomtränglig för vätskor. Ger ett mycket bra skydd vid inom-/utomhusarbete på byggarbetsplatser/miljöer med maskiner och omfattande byggverksamhet. Skyddar i upp till 9 månader utomhus och upp till 12 månader inomhus. TecDura HD ger ett tätt skydd mot underlaget och har mycket bra motståndskraft mot vatten och spill. Ovansida med dubbel anti-slip behandling ger en säkrare arbetsmiljö. Lämnar inga rester vid borttagning.

 Pris mot förfrågan
Kontakta oss på 08-96 70 44 eller info@tebo.se

Leverans
Rullarna levereras på pall och separat frakt tillkommer.

  • 1x10 m – 80 st rullar/pall
  • 1x25 m – 25 st rullar/pall
TecDura Skyddsmattor