Produktnyheter
Nyheter

Nyheter från Tebo Details! Detaljer som ger badrummet karaktär

Valet av detaljer är ofta det som skapar den slutliga känslan i badrummet och kraven på design, funktion och kvalitet är höga. Nu utökar vi Tebo Details med flera trendsäkra badrumsdetaljer i lyxigt blank guld, klassisk matt vitt och matt svart för en industriell touch.

 

 

 

 

Elegant & praktisk duschhylla – Nu även i guld & vitt

Duschhylla Hörn monteras utan att det behövs borras och tätskiktet behålls intakt. Hyllan fästs i fogen med silkon och blir en elegant och praktisk detalj i badrummet. Nu finns Duschhylla Hörn även i guld och vitt.

 

 

 

Stilren duschhylla som blir ett med väggen – Nu även i guld & svart

Kombinationen av stilren, nordisk design och innovativ installation gör Duschhylla Tile In till en exklusiv, praktisk detalj i badrummet. Hyllan fäst bakom plattan vid plattsättning och med keramik monterad i hyllan blir den ett med väggen. Nu finns Duschhylla Tile In även i guld och svart.

 

 

 

Tile In Slim 200 – En nästan osynlig golvbrunnsil

Med sin tunna, stilrena ram för montering tillsammans med klinker blir resultatet med nya Golvbrunnsil Tile In Slim 200 en nästintill osynlig golvbrunnssil. Och måttet, 200x200 mm, ger ett mäktigt intryck samtidigt som den är lättplacerad.

 

 

 

 

Publicerad: 2020-09-09