Produktnyheter
Nyhet

Ny serie putsverktyg för proffs

Spacklade ytor av material som microcement och designspackel som ger en stilren snygg betonglook är en trend och ett hantverk som växer sig allt starkare. Förutom kunskap är det ett arbete som kräver särskilda verktyg för att stegvis bearbeta ytor som golv, väggar och bänkskivor till önskad finish.

I serien Tebo Premium Leather Edition finns ett antal högkvalitativa verktyg utvecklade bland annat för just proffsbearbetning av olika typer av puts, även kallat Venetian plastering.

Produkterna har en pulverlackerad lätt aluminiumskena och är utrustade med ett läderhandtag som ger ett bra grepp. Under arbetet absorberar handtaget fukt från handen som sedan avdunstar efter arbetet, och med tiden kommer det naturligt formas efter handen. De guldpolerade bladen av härdat rostfritt stål har förutom rundade hörn och avfasade kanter även olika flexibilitet vilket möjliggör stegvis bearbetning av ytan.

 

 

Slipstål Premium Leather 200 mm Super Flex
Slipstål Premium Leather 200 mm Low Flex

Slipstål Trapets Premium Leather 240 mm Super Flex
Slipstål Trapets Premium Leather 240 mm Low Flex

Slipstål Hörn Premium Leather 240 mm Super Flex
Slipstål Hörn Premium Leather 240 mm Low Flex

Slipstål Premium Leather 356 mm Medium Flex
Plastglättare Premium Leather 356 mm

Kolla även in Hörnstål Innerhörn Master Cork och Hörnstål Ytterhörn Master Cork. Dessa två produkter har korkhandtag och blad av rostfritt stål och används vid bearbetning puts i inner- och ytterhörn.

Kolla även in murarverktygen i serien Tebo Premium Leather Edition.

Publicerad: 2023-04-26