Produktnyheter
Nyheter

Senaste nyheterna från GRABO

Grabo gör tunga lyft lätta

Med extrem lyftkraft och avancerad teknik har Grabos produkter revolutionerat arbetet för hantverkare och de håller verkligen sitt löfte "Heavy Lifting - Made Easy". I jämförelse med traditionella plattlyftar ger Grabo » maximal arbetseffektivitet, ökad säkerhet och en ergonomisk arbetsställning.

Tillsammans med Grabo lanserar vi nya Grabo Pro med digital display och automatisk trycksensor, Grabo Plus i ny väska och ett smart lyfthandtag för ökad ergonomi.

 

Smart automatisk återställning av trycket

Med Plattlyft Grabo Pro » blir arbetet effektivt och säkert. Den har en smart digital trycksensor och digital display med val av enhet. Och vid förlust av vakuumtrycket startas pumpen automatiskt tills trycknivån har återställts. Pro levereras i en robust och tålig Systainer®.

 

Manuell justering av trycket

Plattlyft Grabo Plus » övervakas vakuumtrycket via en manometer och trycket justeras manuellt med en knapptryckning. Plus levereras i en skyddande praktisk väska som inte tar upp för mycket plats.

 

Ergonomiska lyft och smidig placering

Med Grabos nya Lyfthandtag Erguo S1 » förenklas både lyft och placering av plattorna samtidigt som arbetsställningen blir mer upprätt och ergonomisk. Handtaget fästs i plattlyftens öglor och vakuumtrycket styrs enkelt med handtagets handbroms.

 

Publicerad: 2021-10-08