Genesis profiler – for the perfect finish

2014-05-16

Genesis är marknadsledande på profiler i metall och plast för golv och vägg. Genesis styrka är, förutom den höga kvalitén, det breda sortimentet. Med över 200 olika modeller i fler än 40 olika kulörer kan vi möta alla behov. Flera av profilerna kan även måttbeställas samt fås i egen kulör.


Kakellister
Kakellister används för att skydda och få ett snyggt avslut tillsammans med byggkeramik. Kakellister finns i flera olika material, former och färger. Många av Genesis modeller kan fås i valfri kulör och längd.

Kontakta oss för mer information om kakellister, eller se vår webshop för lagerfört sortiment.

Det går att beställa kakellister lackerade i valfri RAL-kulör. Matcha ditt kakel eller bryt av med en snygg kontrast.
Hitta din RAL-kulör på www.ralcolor.se


Hörnskydd
Hörnskydd används för är att skydda ytterhörn i utsatta områden. Hörnskydden används även av estetiska och hygienskäl. Hörnskydden kan fås i flera olika dimensioner och material, t.ex. rostfritt stål, aluminium och PVC. Val av hörnskydd görs utifrån användningsområde och krav på utrymmet.

Kontakta oss för mer information om hörnskydd, eller se vår webshop för lagerfört sortiment.


Trappnosar
Trappnosar används bland annat för att skydda utsatta kanter i trappor, kantmarkering och halkskydd. Trappnosar finns i flera olika material och färger för alla typer av underlag. Trappnosar kan anpassas för de flesta projekt och krav.

Kontakta oss för mer information om trappnosar, eller se vår webshop för lagerfört sortiment.


Övergångslister
Övergångslister används för underlätta övergången mellan två golv och olika material. Övergångslister finns i olika material, former och färger.

Kontakta oss för mer information om övergångslister eller se vår webshop för lagerfört sortiment.


Rörelsefogprofiler
Rörelsefogprofiler används för att ta upp rörelser som kan uppstå i golv och för att skydda angränsande material från att ta skada. Val av rörelsefogprofil avgörs av ytans storlek, material och vilken typ av trafik den skall klara av. Genesis har rörelsefogprofiler för läggning i anslutning till byggkeramik och natursten, profilerna finns i flera olika material, färger samt utföranden.

Kontakta oss för mer information om rörelsefogprofiler, eller se vår webshop för lagerfört sortiment.


Väggskydd och socklar
Genesis väggskydd och socklar används i krävande utrymmen där krav på hygien och slitage är höga. Väggskydden och socklarna används för att skydda och underlätta städning på utsatta ställen.

Kontakta oss för mer information om väggskydd & socklar, eller se vår webshop för lagerfört sortiment.