Ta hand om verktygen

Korrekt och regelbunden rengöring av verktygen är viktigt. Med rätt hjälpmedel blir rengöringen en naturlig del i arbetet och verktygens livslängd förlängs, vilket i förlängningen även innebär reducerade kostnader för nya verktyg.

 

 

Borstar för hårt smutsade verktyg

Tebo Strong är en extra tålig borstserie som består av tre unika borstar – Hinkborste Strong, Fog-/Kantborste Strong och Diskborste Strong. Till materialval, storlek och utformning är alla borstar i Strong-serien perfekta hjälpmedel för effektiv och korrekt rengöring av hårt smutsade verktyg.

 

 

Effektiv rengöring med Instant Remover

Med Fila Instant Remover effektiviseras både borttagningen av fogfilm och rengöring av verktyg efter användning. Sprayen är skonsam mot både användare och verktyg. Spraya Fila Instant Remover på verktygen för att få bort rester av fog och bruk med enkelhet.

 

 

Räddaren i nöden!

Se till att alltid ha rengöringsdukar Tebo Work Wipes tillhands! Då blir det smidigt att även utan tillgång till vatten ta bort fläckar av t.ex. färg, olja, fett, lim, silikon och kitt från händer, verktyg och andra hårda ytor. Och rengöringsmedlet i dukarna är skonsamt både mot huden och verktygen.