Luftrenare Sila – laddade med ren luft från Jämtland

2015-03-04

I samarbete med Sila, en svensk producent av innovativa luftrenare för dammfria platser, har vi nu valt att komplettera vårt sortiment med Luftrenare Sila 600A2. Silas luftrenare är en viktig del i vårt nya koncept Arbetsmiljö. Läs mer om det I blickfånget nr 2.

Tidigare har vi haft produkter som fungerar avgränsande på en arbetsplats, men utökar nu även med produkter för att rena och evakuera dammet.

 

Luftrenare Sila 600A2
Luftrenare med två utblås och stor filteryta. Passar rum upp till 23 m2, beräknat på takhöjd 2,5 m och en luftomsättning på 10 ggr/h.
Kapacitet: 600 m3/h.
Art.nr. 205250
Se alla tillbehör och läs mer i webshopen.


Svenska Sila producerar innovativa luftrenare för dammfria arbetsplatser. Deras produktion återfinns i Jämtländska Gällö. Sila är ett familjeföretag med över trettio års erfarenhet av produkter som förbättrar arbetsmiljön.

Det råder inget tvivel om att en luftrenare på arbetsplatsen skapar trygghet för arbetarnas framtid och hälsa. Silas mål är att designa, producera och sälja luftrenare som är hållbara, säkra och med innovativa lösningar som sparar tid, pengar och hälsa.

En luftrenare används för att:
• Eliminera hälsovådligt damm
• Begränsa dammspridning
• Skapa en bättre arbetsmiljö

Bonusen är minskade städ- och personalkostnader.