Duschhyllor - innovativ installation

Genom att på bästa sätt kombinera innovativ installation, funktion och design har vi utvecklat ett brett sortiment av olika duschhyllor. Samtliga modeller monteras utan att det behövs borras och tätskiktet behålls intakt vilket har gjort dessa duschhyllor till det självklara valet både för plattsättare och slutkund.


Vi vet även att det ofta är valet av detaljer som skapar den slutliga känslan i badrummet och modellerna finns i ett flertal olika finishar. Vad passar bäst i ditt badrum? Slitstarkt i rostfritt stål, lyxigt i blank guld, gyllene mässing eller klassiskt matt vitt och matt svart för en industriell touch?

 

Hörn

Wing

Tile In

Edge

 

För att se alla finishar, se hela sortiment av duschhyllor här »


Duschhylla Hörn – fästs i fogen med silikon

Duschhylla Hörn monteras utan att det behövs borras och tätskiktet behålls intakt. Hyllan fästs i fogen med silikon och blir en elegant och praktisk detalj i badrummet. Duschhylla hörn behöver inte alltid monteras i samband med plattsättning, utan kan även i efterhand förgylla ett redan befintligt badrum.

TIPS!
Kolla in hur enkelt Duschhylla hörn installeras i ett redan befintligt badrum.


Duschhylla Wing – fästs i fogen med silikon

Duschhylla Wing monteras utan att det behövs borras och tätskiktet behålls intakt. Hyllan fästs i fogen med silikon och blir en elegant och praktisk detalj i badrummet. Duschhylla Wing behöver inte alltid monteras i samband med plattsättning, utan kan även i efterhand förgylla ett redan befintligt badrum.


Duschhylla Tile In – fästs bakom plattan och blir ett med väggen

Kombinationen av stilren, nordisk design och innovativ installation gör Duschhylla Tile In till en exklusiv, praktisk detalj i badrummet. Hyllan fästs bakom plattan vid plattsättning och med keramik monterad i hyllan blir den ett med väggen.