Helt ny tebo.se

2024-05-06


Varmt välkommen till nya tebo.se!

Med helt ny plattform och med dig i åtanke har vi skapat den här sidan för att göra ditt besök både enkelt och inspirerande. Den nya designen fungerar utmärkt oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobil.

Låt oss guida dig igenom vår nya hemsida


I menyn hittar du all information om Tebo som företag och hur du kan kontakta oss. Låt dig guidas av våra fokusartiklar med bra tips och fördjupad produkt- och sortimentsinformation och genom våra nyhetsartiklar håller du med enkelhet koll på våra senaste produktnyheter och företagsnyheter.


Är du nyfiken på alla varumärken?

Nu finns utökade presentationer på våra egna, BTGs, våra partners och övriga varumärken.

 

Under media hittar du information om vår mediabank, kan inspireras av våra konceptsidor och ta del av både marknadsmaterial som broschyrer, flyers och kataloger. Här hittar du även alla våra pressmeddelanden.


Men du – vår nya sökfunktion den vill vi slå ett extra slag för. Så in och testa! För den tror vi verkligen att du kommer att gilla.

Väl inne på en produkt finns komplett och utökad produktinformation med bl.a. kopplade filmer och dokument, relaterade artiklar och fokus- och konceptsidor.

Är du redan kund hos? Då kan du logga in och få koll på på orderstatus, orderhistorik, kan lägga en ny beställning och nu även med enkelhet kan du ladda ner din aktuella prislista.

Så åter igen – varmt välkommen till nya tebo.se!

Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller feedback. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa dig och hoppas att du kommer att trivas här på vår nya hemsida.