Upptäck Tebo! Januari-februari 2022

2022-01-03

Att hjälpa er som återförsäljare att hålla sortiment intressant och uppdaterat är en viktig del i vår service. Därför skickar vi under året ut Upptäck Tebo, en samlad översikt av gjorda eller kommande förändringar i sortimentet.

 

Läs mer om de senaste nyheterna

Håll systemet uppdaterat med rätt artiklar

Var först med det senaste

 

PRODUKTNYHETER!

Hinkskrapa för effektiv rengöring

Hinkskrapans rundade blad gör det enkelt att komma åt ordentligt på hinkens insida, det effektiviserar vid rengöring och förlänger hinkens livslängd.

Hinkskrapa 165

Duschhylla Edge sticker ut

Duschhyllorna i nya serien Edge monteras bakom plattan i samband med plattsättning och har en rak design som sticker ut vilket gör den till en stilren minimalistisk detalj på väggen.

Duschhylla Edge Black
Duschhylla Edge Brushed

 

Justerbar plattving för storformat

Förenkla positionering och finjustering av storformat med Plattving Bihui Vinkel 2 in 1 LFTFV6. Den är justerbar i 90°, 180° och 270° och det perfekta hjälpmedlet vid montering av storformat i vinkel.

Plattving Bihui Vinkel 2 in 1 LFTFV6

Dammfiltermask med fläkt

Vid användning av Dammfiltermask Air+ tillsammans med den uppladdningsbara ventilatorn AIR+ Active sugs både fukt, värme och CO² ut ur masken och risken för obehag och huvudvärk minskar.

Dammfiltermask AIR+ med ventil
Ventilator AIR+ Active

TEBO TIPSAR!

Ny katalog från Genesis

Inspireras, bläddra online och se hela sortimentet av profiler från vår partner Genesis. Eller beställ den nya katalogen med nästa order (art.nr. Z313).

Bläddra i katalogen

Blanda rätt! Ny fokussida på tebo.se

För ett slutresultat av högsta kvalitet vid blandning av fäst-, fog- och avjämningsmassor måste produkterna blandas rätt. Här tipsar vi om viktiga avgörande val vid blandning.

Kolla in fokussidan

 

KAMPANJER!