Upptäck Tebo januari-februari 2023

2023-01-05

Att hjälpa er som återförsäljare att hålla sortiment intressant och uppdaterat är en viktig del i vår service. Därför skickar vi under året ut Upptäck Tebo, en samlad översikt av gjorda eller kommande förändringar i sortimentet.

 

Läs mer om de senaste nyheterna

Trend, design och funktion i fokus

Håll systemet uppdaterat med rätt artiklar

 

PRODUKTNYHETER!

Tålig komprimerad cellulosasvamp

Grovporig extra slitstark natursvamp med mycket hög uppsugningsförmåga. Eftersom den är komprimerad är den smidig att förvara och så fort den läggs i vatten blir den till full storlek. Levereras 10 st/förpackning.

Komprimerad Cellulosasvamp »

Golvtäckning för nylagda golv

Golvskydd X-Vapor har ett diffusionsöppet membran som släpper igenom fukt och lösningsmedel som avdunstar samtidigt som det skyddar mot vätskeinträngning.

Golvskydd X-Vapor »

 

Lätta och ergonomiska bredspacklar

Bihuis ny serie bredspacklar har blad i rostfritt stål och ett ergonomiskt vinklat softgriphandtag för optimalt grepp. Bladen är även blankpolerade vilket gör dem lätta att rengöra.

Bredspackel Bihui Softgrip »

Högkvalitativ tejp för proffs

Kip är en världsledande tillverkare av tejp för professionella målare, putsare och byggbranschen.
De erbjuder ett högkvalitativt bassortiment och tekniskt avancerade lösningar i serierna Frogtape och T-Rex.

Tejp från Kip »

 

Tejpserie med otrolig styrka

All tejp i serien T-Rex har en otrolig styrka tack vare CO-REX trusion-teknologin. Med T-Rex speciallösningarna går det mesta att laga, även i vatten och minusgrader!

Tejpserie T-Rex »

Skarpa linjer med innovativ målartejp

Frogtape är en serie innovativa målartejper tillverkade med PaintBlock® Technology som tätar tejpkanterna, blockerar färgen från att tränga in och ger skarpa linjer.

Maskeringstejp Frogtape Grön »
Maskeringstejp Frogtape Gul »

 

Lätt och stark våtrumsskiva

BacBoard är en lätt våtrumsskiva tillverkad av XPS och båda sidorna har en glasfiberarmerad yta med en tunn cementbeläggning. Skivan är stark, formstabil och ett utmärkt underlag för plattsättning i t.ex. våtutrymmen.

Våtrumsskiva BacBoard »

 

I FOKUS!

Tebo Details x Spark Blueprint

Använder ni er av planeringsverktyget Spark Blueprint? Nu finns hela Tebo Details sortiment av golvbrunnssilar och duschhyllor aktiverade i programmet.

Tebo Details i Spark Blueprint »

 

Ny katalog från Genesis

Genesis nya produktkatalog för 2023 är skickad på tryck men redan nu kan ni inspireras, bläddra online och se hela sortimentet.

Bläddra i katalogen! »