Upptäck Tebo! Mars-april 2022

2022-02-22

Att hjälpa er som återförsäljare att hålla sortiment intressant och uppdaterat är en viktig del i vår service. Därför skickar vi under året ut Upptäck Tebo, en samlad översikt av gjorda eller kommande förändringar i sortimentet.

 

Läs mer om de senaste nyheterna

Håll systemet uppdaterat med rätt artiklar

Var först med det senaste

 

PRODUKTNYHETER!

Diamantklingor med unika egenskaper från Bihui

Diamantklinga Bihui B-Master » Effektiv avverkning och mycket fina snitt

Mönstrad diamantklinga för våt- och torrkapning av framför allt granitkeramik. Klingans unika segmentmönster ger en effektiv avverkning och mycket fina snitt. Förstärkt centrumhål med 50 mm dubbelfläns.

 

Diamantklinga Bihui B-Slim » För tunna plattor mellan 6-8 mm

Slät diamantklinga för våt- och torrkapning av framför allt granitkeramik, kakel och klinker. Tunn klinga speciellt framtagen för tunna plattor mellan 6-8 mm. Förstärkt centrumhål med 70 mm dubbelfläns.

 

Diamantklinga Bihui B-Fast » För tjocka plattor upp till 20 mm

"W-mönstrad" diamantklinga för våt- och torrkapning av framför allt granitkeramik, granit och hårdare natursten. Klingans unika segmentmönster ger en effektiv avverkning. Speciellt framtagen för tjockare plattor upp till 20 mm.

 

I FOKUS!

Grabo gör tunga lyft lätta

Med extrem lyftkraft och avancerad teknik har Grabos produkter revolutionerat arbetet för hantverkare och de håller verkligen sitt löfte "Heavy Lifting - Made Easy". I jämförelse med traditionella plattlyftar ger Grabo maximal arbetseffektivitet, ökad säkerhet och en ergonomisk arbetsställning.

Kolla in alla smarta funktioner i vår Grabo-film » och se hela sortimentet på fokussidan ».

Skydda golvet som proffsen

Med Tebo Covers slitstarka och självhäftande Golvskydd » skyddas underlaget mot både stötar och vätskor. Den lätt självhäftande undersidan gör att den enkelt monteras utan tejp på alla slags golv. Samtidigt ger den en halksäker yta med ett optimalt grepp utan att klibba fast.

4 självklara produkter från Fila

Instant Remover » – Snabb och effektiv rengöring i samband med fogning.
Deterdek Pro » – Rengöring av fogrester efter plattsättning.
Cleaner Pro » – Allrengöring av kakel och klinker mm.
PS87 Pro » – Grovrengöring vid hårt smutsade ytor av keramik.

Ny katalog från Genesis

Inspireras, bläddra online och se hela sortimentet av profiler från vår partner Genesis. Eller beställ den nya katalogen med nästa order (art.nr. Z313).

Bläddra i katalogen