Upptäck Tebo september-oktober 2023

2023-09-01

Att hjälpa er som återförsäljare att hålla sortiment intressant och uppdaterat är en viktig del i vår service. Därför skickar vi under året ut Upptäck Tebo, en samlad översikt av gjorda eller kommande förändringar i sortimentet.

Läs mer om de senaste nyheterna

Upptäck Tebo »

Tebo i fokus » – 8 sidig A4 folder. Få era exemplar av er säljare ».

Håll systemet uppdaterat med rätt artiklar

Artikelförändringar »

Kraftfull batteridriven plattlyft

Bihuis batteridrivna plattlyft SCBA8 har digital display, undertrycket skapas med en enkel knapptryckning och pumpen startar automatiskt när trycket sjunker.

Plattlyft Bihui SCBA8 »

Effektiv rengöring med skurblocksset

Komplett set med skurblockshållare och tre olika skurblock – fin, medel och grov. Effektivt för att få bort smuts på t.ex. golv, väggar och fogar.

Skurblocksset »

Rullspackel uppåt väggarna

Ny serie med rollers och trådbyglar utvecklade för rullspackel. Finns i storlekarna 100, 180 och 230 mm samt en hörnroller.

Spackelroller »
Trådbygel »

Smidig dammdörr med magnet

Dammdörr av HDPE-plast med en rak öppning ned till golvet som öppnas enkelt och stängs automatiskt vid passage tack vare magneter.

Dammdörr Magnet "I" Plast »

Kontrollera fallet med stil

Att filma när man testar fallet i ett nylagt badrum med ”TEBO-kulan” har snabbt blivit en trend bland alla proffsiga plattsättare.

Glaskula Tebo »

Let's join the wolf pack

Stilrena hörselskydd med skandinavisk design, utvecklade för att klara de tuffa krav de ställs inför i den nordiska miljön.

Hörselskydd WOLF PRO »

Profiler i rustik Vintage-serie

Profilerna i Genesis Vintage-serie har en rustik finish som garanterat blir en unik och personlig detalj i rummet.

Kakellist ESA Vintage Stål »
Kakellist ESA Vintage Mässing »
Kakellist ESA Vintage Koppar »

Stilrena profiler för byggkeramik

Med ledorden ”Tiling perfection” har det skandinaviska varumärket T-PROFILES skapats ur en vision att tillverka stilrena och hållbara profiler för byggkeramik.

Läs mer och se hela sortimentet »

I FOKUS!

Slitstarkt skydd med kanalplastskivor

Coverboard är en lätt stötabsorberande skyddsplast med kanalstruktur som skyddar ytor som väggar och golv vid nybyggnation och renovering. Skivorna är enkla att montera, lätta att rengöra, kan återanvändas och har mycket låg vikt. De är även lätta att kapa och är vikbara vilket underlättar vid både användning och transport.

Kanalplast Coverboard kan återvinnas som plast och är ett mycket bra alternativ till både täckpapp och tunga masonitskivor.

Kanalplast Coverboard »

På tebo.se kan du se hela sortimentet av Täckmaterial » och se till att du har vår nya broschyr Täckmaterial » i din butik.