Upptäck Tebo! Maj-Juni 2022

2022-05-03

Att hjälpa er som återförsäljare att hålla sortiment intressant och uppdaterat är en viktig del i vår service. Därför skickar vi under året ut Upptäck Tebo, en samlad översikt av gjorda eller kommande förändringar i sortimentet.

 

Läs mer om de senaste nyheterna

Trend, design och funktion i fokus

Håll systemet uppdaterat med rätt artiklar

 

PRODUKTNYHETER!

Kraftfull serie kakelskärare för proffs

Kakelskärarna i Montolits uppdaterade serie Masterpiuma Power 5 effektiviserar arbetet och är utvecklade för att ännu bättre klara dagens stora och hårda plattor såväl som tunnare och ömtåligare plattor.

Kakelskärare Montolit Masterpiuma Serie P5 »

Skyddsfodral till kakelskärare

Skydda kakelskärarna under transport och vid förvaring med ett vadderat skyddsfodral som passar samtliga modeller av Montolits Kakelskärare Masterpiuma i både serie P3 och P5.

Skyddsfodral Montolit Masterpiuma P3/P5 »

 

Prisvärda robusta lasrar av hög kvaltet

Lasersortimentet från Geo Fennel har utökats med två prisvärda robusta instegslasrar av hög kvalitet.

Laser Geo 1X-Green »
Laser Geo 1X-360 Green »

Nya generationens digitala avståndsmätare

Med nya GeoDist®-generationen mäts avstånd, ytor och volymer som aldrig förr. Kombinationen av exakt precision och enkel navigering ger optimala mätresultat och med stor noggrannhet. Och alla tre modeller kan kopplas upp mot GeoDist®Connect-appen.

Avståndsmätare GeoDist 60 Green »
Avståndsmätare GeoDist 80 »
Avståndsmätare GeoDist 100 Touchscreen »

 

Ny smart systainerinsats

Förvara alla diamantklingor, diamantslipskålar och polerpads säkert och smart i ny systainerinsats. Insatsen av EVA-foam har fyra Ø125 mm hål och passar Systainer³ M 187.

Systainerinsats Tebo Diamond 4x125 »

Sättstöd för tunga plattor på vägg

Robust sättstöd av stål designat för att stödja det första skiftet vid plattsättning med tunga plattor på vägg. Med en steglös tryckfunktion görs exakt justering av höjd och nivå.

Sättstöd Bihui 250 »

Duschhylla Edge med mönster New York

Nu finns stilrena Duschhyllan Edge även i mönster New York! Hyllan monteras vid plattsättning och blir en stilren minimalistisk detalj på väggen.

Duschhylla Edge New York Brushed »
Duschhylla Edge New York Black »

Skyddande och stilrena hörnskydd

Ett hörnskydd skyddar utsatta hörn mot slitage och skapar samtidigt ett fint möte mellan två sidor och mellan olika material. Det ger en tydlighet och blir till en stilren detalj i rummet.

Hörnskydd från Genesis »

I FOKUS!

Fento – Marknadens bästa knäskydd

Dagligt arbete i knästående läge medför en stor risk för bestående belastningsskador och det gäller att välja knäskydd med egenskaper som passar arbetssituationen.

Knäskydd från Fento »